www.zachatie.org

Репродуктивно здраве => Лек от природата => Темата е започната от: more в Март 12, 2008, 18:02:22 pm

Титла: въпрос за Д-р Катерина Билай
Публикувано от: more в Март 12, 2008, 18:02:22 pm
Здравейте.
Четох за тази докторка,че помагала на всеки и за почти всичко.
Просто искам да знам някой от форума ни посещавал ли я е и какви са Ви впечатленията от нея.
Благодаря Ви
Титла: Re: въпрос за Д-р Катерина Билай
Публикувано от: Pukanka в Март 17, 2008, 14:45:52 pm
Откога стана доктор? 8O 8O 8O Тя беше екстрасенс и гледачка.
Титла: Re: въпрос за Д-р Катерина Билай
Публикувано от: Pesheck в Декември 02, 2008, 12:28:30 pm
Хора, моля ви мислете логично!
Няма такъв филм "помагала на всеки и за почти всичко" - недейте така. Знам че надеждата умира последна, ама все пак .... Най-малкото което е, ако това е вярно щеше вече да е я в НАСА я някъде на подобно място та да я изследват специалистите :wink:.
Титла: Re: въпрос за Д-р Катерина Билай
Публикувано от: petranka2002 в Май 30, 2009, 13:11:25 pm
Ако човек помисли логично и с чисто съзнание /без предразсъдъци и чуждо влияние/ ще открие истината сам за себе си - дали ще му помогне или не. Доказано е че на подсъзнателно ниво сами си причиняваме понякога неприятностите. Особено в случаите на закъсняла бременност. Не са ли ви казвали "Най-важното е да не се притесняваш"? Мисля, че човек не трябва да е толкова скептичен към неща, които не може да си обясни. Аз мисля да отида при нея скоро и ще споделя впечатления.
Титла: Re: въпрос за Д-р Катерина Билай
Публикувано от: Pesheck в Май 30, 2009, 13:22:55 pm
Колко е важно положителното мислене и нагласа, установих на свой гръб. За по-сериозен проблем при това. Така че за това съм напълно съгласна. Но това :
.................. Не са ли ви казвали "Най-важното е да не се притесняваш"? ....
е просто вариант на любимото за много от нас - "успокой се и ще стане". Е в 99 на 100 от случаите не става за съжаление. От сърце ти пожелавам да си от онези единици на които да помогне.
Титла: Re: въпрос за Д-р Катерина Билай
Публикувано от: petranka2002 в Август 05, 2009, 17:57:43 pm
съгласна съм с теб, и на мен са ми омръзанли тези приказки. погрешно си разбрала че и аз се успокоявам така. това може да ти го каже само човек, който и представа си няма за какво става дума.
Междудругото ходих при Катерина Билай - върна ни със съпруга ми да ходим на църква, защото нещо не било наред и не получавала никаква информация за нас. Дори не ни взе пари. Трябва да отидем пак, но не знам кога.
Титла: Re: въпрос за Д-р Катерина Билай
Публикувано от: mimety в Ноември 16, 2009, 13:09:13 pm
така...здравейте от мене. Само искам да кажа ,че въпросната жена не се казва катерина билай ,а екатерина. Другото нещо ,което искам да споделя е,че е невъзпитано да се говори по на някого адреса без въобще да се знае за какво става вапрос. Трето - жената наистина е доктор и то по ватрешни болести (ако не греша). И четвърто тя наистина е помогнала на адски мн народ,включително на мн известни хора. Не искам да обсъждам найните способности,но мисля и че не е тактично да се казва за хора със способности ,че са какви ли не !!!
Титла: Re: въпрос за Д-р Катерина Билай
Публикувано от: mini в Ноември 16, 2009, 13:12:13 pm
Форума предлага опцията "проверка на правописа" преди да публикувате мнение, моля възползвайте се, много е удобно.
Титла: Re: въпрос за Д-р Катерина Билай
Публикувано от: Pesheck в Ноември 16, 2009, 13:19:11 pm
За каквото и да става "вапрос" няма начин, току що регистриран потребител да ме  убеди в способностите на когото и да е. А и никой тук не я е нарекъл каква ли не. Просто някои споделихме скептицизма си. Ти защо скачаш толкова?