www.zachatie.org

Репродуктивно здраве => Генетични, имунологични и неизяснени причини за стерилитет => Темата е започната от: gabi_ivanova в Май 27, 2010, 17:09:55 pm

Титла: до момичетата от Бургас - имунологични и генетични изследвания
Публикувано от: gabi_ivanova в Май 27, 2010, 17:09:55 pm
Здравейте момичета, след две години чакане , една лапароскопия с фенестрация за поликистоза, куп изследвания , забременях спонтанно, но за съжаление в 10г.с. направих мисед, беше спряло развитието и сърдечната дейност на детето. Сега всичко започва отначало. Бих искала да направя генетични и имунологични изследвания, но нямам възможност да отида до Плевен или София, а и не зная какви точно изследвания да направя, затова се обръщам към момичетата от Бургас, искам да попитам има ли в Бургас гинеколог , който е компетентен да ми назначи тези изследвания и да ги разчете след това, колко приблизително струват като цена  или въобще вие как сте процедирали  за тези изследвания. Благодаря ви предварително.
Титла: Re: до момичетата от Бургас - имунологични и генетични изследвания
Публикувано от: sixsens в Май 27, 2010, 22:01:42 pm
Здравей! Генетичните изследвания се разчитат от генетик, а имунологичните от имунолог. Обикновен гинеколог не може да направи това. За жалост, ще те разочаровам, но в Бургас не се правят такива изследвания.
Какъв пакет да направиш, обаче, не мога да кажа със сигурност. Има стандартни, които специалистите в областта си ги знаят и ги назначават според случая. Няма да ти се размине консултация с генетик и имунолог.
Успех!