www.zachatie.org

Репродуктивно здраве => Генетични, имунологични и неизяснени причини за стерилитет => Темата е започната от: cygnus в Януари 07, 2009, 09:56:50 am

Титла: С какви проблеми се сблъскваме при лечение на стерилитета! Спешно до 11 януари!
Публикувано от: cygnus в Януари 07, 2009, 09:56:50 am
Във връзка с разговорите и работните срещи проведени през последните дни  (http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=32376.msg519960#msg519960) и във връзка с предстоящото създаване на Национална програма за превенция и лечение на стерилитета. Тя се обсъжда в момента в Министерство на здравеопазването като в работната група са включени и представители на пациентските организации.
Нашата задача е да опишем всеки от нас с какви конкретни затруднения се сблъсква, какво смята, че трябва да се промени в здравния сектор, така че двойките със стерилитет да получат адекватна помощ. Идеята е да се видят реалните проблеми на пациентите и да се работи конкретно върху тях, а не да се пише измислена програма.

Имаме уверенията, че всяко недоволство е от значение за тях. Отговорите ще бъдат изпратени лично на д-р Георги Узунов, който работи в дирекция "Национална здравна политика" към МЗ.


Срок 11 януари 2009 година!!!  

Тема, в която да напишете отговорите си и да видите какво са написали тези преди вас:
С какви проблеми се сблъсквате при лечение на стерилитета  (http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=32898.0)