Семейство, дом и свободно време > Дом и хоби

Съдомиялна машина ?

<< < (34/36) > >>

alia_alia:
От 3 години се мъчим с тази миялна и преди 2 дни установихме, че като се сложат някои модели чинии увисват надолу и пречат на перката да се върти. Сега е машината е побългарена  и е  в тестов период. Китайски боклуци! :x

Dodich:
Нашата е Мидеа за 8 комплекта по спомен (висока е като стандартните, но по-тясна). Купувахме я преди 5-6 г. и я използвам най-интензивно. Първоначално миеше перфектно, не че сега не мие, но има разлика, макар да не е голяма. Таблетките обаче не ги разтваря добре и сипвам препарат на прах или гел. При възможност ще я сменя обаче.

м-и:
Додич, виж да не са ти задръстени перките с варовик.

Jbrul:
Почти съм убедена, че списващите тук не са правили това, за което ще попитам, то това само МЪЖ е способен да го сътвори. Разбира се.  :lol: Та...ако си достатъчно идиот, за да сипеш солите на съдомиялната в отделението където се сипва препарата за блясък и гордо да обясниш, че трудно се затворило капачето, ама си успял все пак... И после нали пускаш машината да си мие. Е, ли възможно да се повреди уреда от подобно действие, или понеже солите са водорзатворими (уж) - да не бера дерт?

blue_sky:
Джей, мисля, че няма как да се повреди машината от такова нещо. Не я мисли сега!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия